Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια

Η Ελλάδα αντιπροσωπεύει μια από τις μεγαλύτερες αγορές επιβατικών πορθμείων στον κόσμο. Αποτελεί σπίτι για έναν τεράστιο αριθμό από ηλιόλουστα νησιά, τα οποία περιέχουν εκπληκτικά τουριστικά αξιοθέατα και χώρους φιλοξενίας.

Με το πλοίο, μπορείτε να απολαύσετε μερικά από τα πιο συναρπαστικά αξιοθέατα που έχει να προσφέρει η χώρα, απολαμβάνοντας τη μέγιστη άνεση και την άψογη εξυπηρέτηση.

Διαδρομή Χανιά - Πειραιάς

Χανιά - Πειραιάς - Χανιά

Τα πλοία της γραμμής συνδέουν την Αθήνα με τα Χανιά και είναι πολύ δημοφιλές. Τα Χανιά είναι μια γραφική πόλη που βρίσκεται στο δυτικό άκρο της Κρήτης. 

Συχνότητα δρομολιγίων: Καθημερινά

Δρομολόγια από τις 11:00 μέχρι τις 22:00 

Διάρκεια Ταξιδιού: 7ώρες & 5 λεπτά

Τα δρομολόγια ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα την εποχή, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε.

Ηράκλειο - Πειραιάς - Ηράκλειο

Τα πλοία της γραμμής συνδέουν την Αθήνα (Πειραιάς) με το Ηράκλειο. Το Ηράκλειο είναι η μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης και ένα από τα σημαντικότερα αστικά κέντρα της χώρας.

Συχνότητα δρομολιγίων: Καθημερινά

Δρομολόγια από τις 8:00 μέχρι τις 22:00 

Διάρκεια Ταξιδιού: 9ώρες & 25 λεπτά

Τα δρομολόγια ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα την εποχή, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε.

Διαδρομές με Πλοίο γύρω από την Κρήτη, την Πελοπόννησο και το Αιγαίο Πέλαγος

Ηράκλειο - Σαντορίνη - Ίος - Μήλος - Πάρος - Νάξος - Μύκονος - Πειραιάς

Επισκεφτείτε τα πανέμορφα νησιά του Αιγαίου που συνδέονται με το λιμάνι του Ηρακλείου. Το δρομολόγιο ξεκινάει από την κοσμοπολίτικη Σαντορίνη και καταλήγει στο λιμάνι του Πειραία. Επικοινωνήστε μαζί μας για εισητήρια ή πληροφορίες σχετικά με το δρομολόγιο.

Πειραιάς - Μήλος - Σαντορίνη - Ανάφη - Ηράκλειο - Σητεία - Κάσος - Κάρπαθος - Διαφανί - Χάλκη - Ρόδος

Το δρομολόγιο συνδέει τον Πειραιά με το Ηράκλειο με την Σητεία και την Ρόδο. Με συνολική διάρκεια 13 ωρών, στην διαδρομή θα έχετε την ευκαιρία να δείτε -έστω και λίγο- μερικά πανέμορφα νησιά του νοτιοδυτικού Αιγαίου!

Επικοινωνήστε μαζί μας για εισητήρια ή πληροφορίες σχετικά με το δρομολόγιο.

Ρόδος - Κως - Κάλυμνος - Λέρος - Πάτμος - Πειραιάς

Με αφετηρία την Ρόδο το δρομολόγιο περνάει από τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και καταλήγει στον Πειραιά.

Επικοινωνήστε μαζί μας για εισητήρια ή πληροφορίες σχετικά με το δρομολόγιο.

Κίσσαμος - Αντικύθηρα - Κύθηρα - Γύθειο - Πειραιάς

Το δρομολόγιο με αφετηρία το λιμάνι της Κισσάμου, στο δυτικό άκρο της Κρήτης, επισκέπτεται τα γραφικά νησιά Αντικύθηρα και Κύθηρα.  

Σχετικές διατάξεις για τη μεταφορά επιβατών μέσω ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών. Διάρκεια ισχύς από 7 έως 12 Ιουλίου 2021 (ΦΕΚ 2879/Β/2-7-2021 και ΦΕΚ 2955/Β/6-7-2021)​.

Για το χρονικό διάστημα από 5 Ιουλίου 2021 και ώρα 6:00 έως και τη Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2021 και ώρα 6:00 προβλέπεται ότι τα ταξίδια με πλοίο από την ηπειρωτική Ελλάδα προς τα νησιά αλλά και μεταξύ τω νησιών διαφορετικών περιφερειακών ενοτήτων –πλην των εξαιρέσεων που ορίζει ο νόμος – επιτρέπονται εφόσον οι επιβάτες ηλικίας άνω των 12 ετών, πριν την επιβίβαση, διαθέτουν ένα από τα εξής:

-πιστοποιητικό εμβολιασμού 14 ημερών μετά τη δεύτερη δόση,

-*αρνητικό pcr test εντός των τελευταίων 72 ωρών πριν την αναχώρηση,

-**αρνητικό rapid test εντός 48 ωρών πριν την αναχώρηση

-πιστοποιητικό νόσησης, το οποίο έχει εκδοθεί 30 ημέρες μετά τον έλεγχο και διαρκεί 180 ημέρες μετά από αυτόν

*/**Η υποχρέωση διενέργειας PCR Test, Rapid Test αποδεικνύονται με την επίδειξη σχετικής βεβαίωσης.

Για τους ανήλικους από 12 έως 17 ετών (γεννημένοι μετά την 1.7.2009) γίνεται δεκτό οποιοδήποτε τεστ, περιλαμβανομένου του self test. Τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα μετακινούνται ελεύθερα.

Οι επιβάτες που μετακινούνται σε ακτοπλοϊκές συνδέσεις μεταξύ νήσων της ίδιας περιφέρειας , οι οποίοι δύνανται να πραγματοποιούν τις μετακινήσεις τους και με διενέργεια αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test),

Στην επιστροφή από τα νησιά συνιστάται η διενέργεια self test, για όλους όσοι είναι άνω των 12 ετών.

Παροχή διευκρινήσεων σε ότι αφορά τα μέτρα που ισχύουν από σήμερα:

—————————————————————————————-

ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ προς ΗΡΑΚΛΕΙΟ και ΧΑΝΙΑ

-πιστοποιητικό εμβολιασμού 14 ημερών μετά τη δεύτερη δόση,

-*αρνητικό pcr test εντός των τελευταίων 72 ωρών πριν την αναχώρηση,

-**αρνητικό rapid test εντός 48 ωρών πριν την αναχώρηση

-πιστοποιητικό νόσησης, το οποίο έχει εκδοθεί 30 ημέρες μετά τον έλεγχο και διαρκεί 180 ημέρες μετά από αυτόν

*/**Η υποχρέωση διενέργειας PCR Test, Rapid Test αποδεικνύονται με την επίδειξη σχετικής βεβαίωσης.

Για τους ανήλικους από 12 έως 17 ετών (γεννημένοι μετά την 1.7.2009) γίνεται δεκτό οποιοδήποτε τεστ, περιλαμβανομένου του self test εντός 24 ωρών πριν από το ταξίδι. Τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα μετακινούνται ελεύθερα.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ & ΧΑΝΙΑ προς ΠΕΙΡΑΙΑ – υπάρχει σύσταση για διενέργειά SELF TEST 24 ώρες πριν το ταξίδι

ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΠΡΟ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗΣ

———————————————————————————

ΓΡΑΜΜΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

– Μετακινήσεις μεταξύ νησιών ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού /PCR /RAPID

-Μετακινήσεις μεταξύ νησιών ΙΔΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ απαιτείται μόνο self/test

Δεν απαιτείται το έντυπο για μετακινήσεις μεταξύ νησιών

ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ

Από την ανωτέρω υποχρέωση εξαιρούνται:

Οι επιβάτες που μετακινούνται μεταξύ διαφορετικών περιφερειακών ενοτήτων για λόγους εργασίας σε καθημερινή βάση, οι οποίοι δύνανται να πραγματοποιούν τις μετακινήσεις τους και με διενέργεια εβδομαδιαίου αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test).

Οι επιβάτες που μετακινούνται σε ακτοπλοϊκές συνδέσεις μεταξύ νήσων της ίδιας περιφερειακής ενότητας, οι οποίοι δύνανται να πραγματοποιούν τις μετακινήσεις τους και με διενέργεια αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test), είτε σε εβδομαδιαία βάση, σύμφωνα με τα γενικώς ισχύοντα, είτε εντός 24 ωρών πριν από την προγραμματισμένη ώρα ταξιδίου.

Οι επιβάτες που μετακινούνται στις πορθμειακές γραμμές Πέραμα-Παλούκια Σαλαμίνας, Πέραμα Μεγαρίδος-Φανερωμένη Σαλαμίνας, Ρίο-Αντίρριο, στις ακτοπλοϊκές συνδέσεις από την ηπειρωτική χώρα προς την Εύβοια, καθώς και στις πορθμειακές γραμμές Πόρου-Γαλατά Τροιζηνίας, Πούντα-Ελαφόνησος Λακωνίας και Τρυπητή-Αμμουλιανή Χαλκιδικής, οι οποίοι δύνανται να πραγματοποιούν τις μετακινήσεις τους και με διενέργεια αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) 24 ωρών πριν την προγραμματισμένη ώρα ταξιδίου.

Διαδρομή Ελλάδα – Ιταλία

Πάτρα - Ηγουμενίτσα - Κέρκυρα - Βενετία

Πάτρα - Ηγουμενίτσα - Κέρκυρα - Ανκόνα

Πάτρα - Ηγουμενίτσα - Κέρκυρα - Μπάρι

Διαπιστευμένο Πρακτορείο
από την IATA

Αεροπορικά Εισιτήρια

Πτήσεις Εσωτερικού

• Χανιά - Αθήνα

Τα Χανιά συνδέονται με αεροπορικά δρομολόγια με την Αθήνα καθημερινά. Μπορείτε να ταξιδέψετε με διάφορες αεροπορικές εταιρίες, ανάλογα την εποχή. Η διάρκεια του ταξιδιού διαρκεί περίπου 50 λεπτά.

• Ηράκλειο - Αθήνα

Το Ηράκλειο συνδέεται με αεροπορικά δρομολόγια με την Αθήνα καθημερινά. Μπορείτε να ταξιδέψετε με διάφορες αεροπορικές εταιρίες, ανάλογα την εποχή. Η διάρκεια του ταξιδιού διαρκεί περίπου 50 λεπτά.

• Χανιά - Θεσσαλονίκη

Από τον Ιανουάριο μπορείτε να βρείτε αρκετά δρομολόγια που συνδέουν την Θεσσαλονίκη με τα Χανιά. Θα βρείτε περισσότερα δρομολόγια όσο πλησιάζει η τουριστική σεζόν. Η μέση διάρκεια πτήσης είναι 1 ώρα και 15 λεπτά.

• Ηράκλειο - Θεσσαλονίκη

Το Ηράκλειο συνδέεται με την Θεσσαλονίκη με αεροπορικά δρομολόγια σε εβδομαδιαία βάση. Τα δρομολόγια πληθαίνουν όσο πλησιάζει η τουριστική σεζόν. Η μέση διάρκεια πτήσης είναι 1 ώρα και 10 λεπτά.

• Ηράκλειο - Ρόδος

Η Ρόδος συνδέεται αεροπορικά με το Ηράκλειο Κρήτης. Με αεροπορικά δρομολόγια σχεδόν καθημερινά μπορείτενα επισκεφτείτε το πανέμορφο νησί της Ρόδου μέσω του Ηρακλείου. Η μέση διάρκεια πτήσης είναι 1 ώρα.

Διεθνείς Πτήσεις

Εκτός από την προσφορά ακτοπλοϊκών εισιτηρίων στους παραπάνω προορισμούς, προσφέρουμε μια σειρά από αεροπορικά εισιτήρια.

Καθώς είμαστε μέλος της IATA, μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια από μια μεγάλη γκάμα αεροπορικών εταιρειών για οποιονδήποτε παγκόσμιο προορισμό. Η Κρήτη συνδέεται με απευθείας πτήσεις με πολλές ευρωπαϊκές χώρες κατά την διάρκεια της τουριστικής περιόδου, μπορείτε όμως να μεταβείτε σε οποιοδήποτε προορισμό επιθυμείτε μέσω Αθήνας. Επίσης, το νησί συνδέεται με απευθείας πτήσεις με την Θεσσαλονίκη όλο τον χρόνο.

Μη διστάσετε – κλείστε τα εισιτήριά σας σήμερα!

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα σας παρέχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, όπως τιμές, πρόγραμμα κ.λπ. Αφού έχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, τα εισιτήριά σας θα κρατηθούν.

Όταν επιβεβαιωθεί η πληρωμή, θα λάβετε τα εισιτήριά σας στο email σας.

Οι Συνεργάτες μας

Ακτοπλοϊκές εταιρείες

Αεροπορικές εταιρείες