Ταξίδι στη Γαύδο

Ένα αξέχαστο ταξίδι στο νοτιότερο από όλα τα ελληνικά νησιά!

Γαύδος

Διάρκεια

Μονοήμερη

Διαθέσιμες Ημ/νίες

Κάθε Πέμπτη

Τιμή

45€ (μετ' επιστροφής)

Πληροφορίες Εκδρομής

Ταξιδέψτε στη Γαύδο με ταξιδιωτικό γραφείο Selino Travel

Έχετε ανακαλύψει τη Γαύδο, το νοτιότερο νησί της χώρας μας; Αυτό το ειδυλλιακό νησί, νότια της Κρήτης στο Λιβυκό πέλαγος, είναι ένας κρυμμένος θησαυρός που είναι γεμάτος φυσική ομορφιά.

Ένας κόσμος μακριά από τη φασαρία του μαζικού τουρισμού, η Γαύδος κατοικείται αραιά, αλλά υπάρχουν αρκετές επιλογές διαμονής για τους πελάτες του ταξιδιωτικού πρακτορείου μας. Θα φροντίσουμε τόσο για την κράτηση ταξιδιού όσο και για τη διαμονή σας, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, αφήνοντάς σας να απολαύσετε αυτό το ελληνικό στολίδι με απόλυτη ηρεμία.

Γοητευτείτε από τη Γαύδο

Η αδάμαστη ομορφιά της Γαύδου θα μπορούσε να απέχει ένα εκατομμύριο μίλια από ένα συγκροτημένο θέρετρο. Εδώ, θα βρείτε κρυστάλλινα νερά, παρθένες παραλίες και εξαιρετικές ανατολές.

Η Γαύδος είναι ένας από τους μεταναστευτικούς σταθμούς πουλιών στα ετήσια ταξίδια μεγάλων αποστάσεων μεταξύ Ευρώπης και Αφρικής.

Μπορεί επίσης να εντοπίσετε θαλάσσιες χελώνες και τις μεσογειακές φώκιες Μονάχους Μονάχους – είδη που θεωρούνται από τα πιο σπάνια στον πλανήτη.

-ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ COVID-19-

ΝΕΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΜΕ ΠΛΟΙΑ

Από τη Δευτέρα 05 Ιουλίου 2021 για την επιβίβαση των επιβατών στα πλοία, ισχύουν τα παρακάτω:

• Οι επιβάτες που μετακινούνται σε ακτοπλοϊκές συνδέσεις μεταξύ νήσων της ίδιας Περιφερειακής Ενότητας, οι οποίοι δύνανται να πραγματοποιούν τις μετακινήσεις τους και με διενέργεια αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test), είτε σε εβδομαδιαία βάση, σύμφωνα με τα γενικώς ισχύοντα, είτε εντός είκοσι τεσσάρων (24) ωρών πριν από την προγραμματισμένη ώρα ταξιδίου Οι ανήλικοι από δώδεκα (12) έως δεκαεπτά (17) ετών οι οποίοι δύνανται να πραγματοποιούν τις μετακινήσεις τους και με διενέργεια εβδομαδιαίου αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα ταξιδιού.

Διαδικασία επιβίβασης στα πλοία

Τονίζεται ότι η διαδικασία επιβίβασης στα πλοία θα πραγματοποιείται ως ακολούθως:

• Όλοι οι επιβάτες θα πρέπει να φέρουν και να επιδεικνύουν σε έγχαρτη ή ηλεκτρονική μορφή το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή τη βεβαίωση αρνητικής διάγνωσης του εργαστηριακού ελέγχου με τη μέθοδο PCR ή του ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου rapid test ή το πιστοποιητικό νόσησης, όπως εξάγονται με τη μορφή ψηφιακού ή εκτυπωμένου αντιγράφου από την πλατφόρμα gov.gr

• Δεκτές θα γίνονται επίσης οι βεβαιώσεις εμβολιασμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ψηφιακό πιστοποιητικό COVID) καθώς και τρίτων χωρών.

Μπορείτε να κατεβάσε ή να εκτυπώσετε το έγγραφο της δήλωσης αποτελέσματος self test για τον COVID-19 εδώ.

Πακέτα Διακοπών για Γαύδο

2 Ημέρες στη Γαύδο

3 Ημέρες στη Γαύδο

Gallery

Χάρτης

Περισσότερες Εκδρομές

Κρατήσεις

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Εναλλακτικά, μπορείτε να μας καλέσετε στο +30-28230-42272 ή να μας στείλετε e-mail στο info@selinotravel.gr