Δρομολόγια και Εισιτήρια για Ελαφονήσι (2022)

Ώρα Αναχώρησης: Καθημερινά στις 09:00
Ώρα Άφιξης στο Ελαφονήσι: 09:45
Ώρα Επιστροφής: 15:00

Τιμή Εισιτηρίου:

  • Ενήλικες 25€ (Με επιστροφή) / 15€ (Απλή μετάβαση)
  • Παιδιά 20€ (Με επιστροφή) / 10€ (Απλή Μετάβαση)
Καραβάκι "Freedom"

Ιδιωτική κρουαζιέρα ή εκδρομή στο Ελαφονήσι

Η παραλία του Ελαφονησίου, με θέα το μικρό ομώνυμο νησί, βρίσκεται στη νοτιοδυτική γωνιά της Κρήτης και εκτιμάται τόσο από τους επισκέπτες όσο και από τους ντόπιους για τα κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά του.

Στο ταξιδιωτικό γραφείο μας, προσφέρουμε μια σειρά από πακέτα κρουαζιέρας και εκδρομών για γκρουπ, ζευγάρια και μοναχικούς ταξιδιώτες, επιτρέποντάς σας να ζήσετε το Ελαφονήσι όπως σας αρέσει. Είτε προτιμάτε να ταξιδεύετε με πλοίο ή αυτοκίνητο, μπορούμε να κανονίσουμε το ιδανικό δρομολόγιο για να συμπεριλάβουμε το Ελαφονήσι και την κοντινή παραλία Κεδρόδασος, για την οποία θα σας ενημερώσουμε σε αυτήν τη σελίδα.

Το γοητευτικό Ελαφονήσι

Με τα μαγευτικά ρηχά νερά και τη ροζ άμμο των κοραλλιών, το Ελαφονήσι παίρνει για πολλούς τον τίτλο της «καλύτερης παραλίας της Κρήτης». Λόγω της σχετικά απομακρυσμένης τοποθεσίας του, μπορείτε επίσης να γνωρίσετε μια γωνιά της Κρήτης που είναι μακριά από τα πλήθη, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το κύριο μέρος της παραλίας για να βρείτε περιοχές που είναι πολύ πιο ήσυχες.

Θα χαρούμε να σας εξηγήσουμε πως να φτάσετε σε αυτά τα λιγότερο γνωστά τμήματα του Ελαφονησίου, όπου τα ρηχά νερά δημιουργούν ιδανικές συνθήκες κολύμβησης για παιδιά. Υπάρχει ένα κοντινό παρεκκλήσι και ένας φάρος για να ανακαλύψετε, μεγάλη ποικιλία φυτών και όσο ψηλότερα εξερευνήσετε, τόσο καλύτερη η θέα της ευρύτερης περιοχής θα γίνεται καλύτερη.

Η αντίθεση του Κεδρόδασους

Λίγα χιλιόμετρα ανατολικά από το Ελαφονήσι βρίσκεται το Κεδρόδασος, ένα άλλο υπέροχο τμήμα της ακτογραμμής που έχει έναν δικό του χαρακτήρα. Η παραλία φημίζεται για τα δέντρα αρκεύθου και ένα άλσος κέδρου, δίνοντάς του μια άγρια ​​και απροσδιόριστη αίσθηση που έρχεται σε αντίθεση με την κρυστάλλινη λιμνοθάλασσα του Ελαφονησίου.

Πρόκειται για μια απομονωμένη παραλία χωρίς τουριστικές εγκαταστάσεις, που σας επιτρέπει να απολαύσετε όλη τη φυσική ομορφιά που προσφέρεται. Αν πηγαίνετε στο Ελαφονήσι, γιατί να μην ενσωματώσετε το μοναδικό περιβάλλον του Κεδρόδασους στο δρομολόγιό σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για
περισσότερες πληροφορίες

Έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με ιδιωτικές κρουαζιέρες και εκδρομές στο Ελαφονήσι και το Κεδρόδασος;

Καλέστε την ομάδα στο ταξιδιωτικό γραφείο Selino Travel σήμερα στο 28230-42272 και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Λάβετε μία Προσφορά

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας αμέσως μετά με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες!