3 ημέρες στην μαγευτική Γαύδο!

Ο απόλυτος προορισμός για να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα!

Γαύδος

Διάρκεια

3 Ημέρες

Διαθέσιμες Ημ/νίες

Από Ιούνιο μέχρι τον Σεπτέμβριο - Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη

Τιμή

130€/άτομο

Πληροφορίες Πακέτου

Επισκεφτείτε το κόσμημα του Λιβυκού Πελάγους, την Γαύδο. Το νησί είναι ιδανικό για όσους αγαπούν τη φύση και αναζητούν έναν προορισμό που θα τους προσφέρει γαλήνη και χαλάρωση στις επόμενες διακοπές τους.

Η άθικτη ομορφιά της Γαύδου είναι το άκρος αντίθετο ενός συνηθισμένου τουριστικού θέρετρου. Εδώ, θα απολαύσετε κρυστάλλινα νερά, παρθένες παραλίες, και υπέροχα ηλιοβασιλέματα. Εδώ θα είστε χαλαροί και θα νιώσετε την αίσθηση της πραγματικής ελευθερίας.

Η Γαύδος είναι ένας από τους μεταναστευτικούς σταθμούς πτηνών στα ετήσια ταξίδια τους μεταξύ Ευρώπης και Αφρικής, ενώ μπορεί επίσης να δείτε θαλάσσιες χελώνες και μεσογειακές φώκιες – είδη που θεωρούνται από τα πιο σπάνια στον πλανήτη.

Έχουμε οργανώσει όλα όσα χρειάζεστε για να έχετε ένα αξέχαστο τριήμερο στο νησί!

  • Θα επισκεφθείτε τα καλύτερα αξιοθέατα και χωριά της Γαύδου με λεωφορείο, μια εκδρομή που τελειώνει με το παγκοσμίου φήμης ηλιοβασίλεμα στον φάρο του νησιού!
  • Μια εκδρομή με σκάφος στις παραλίες του νησιού με μια στάση για κολύμπι σας περιμένει! Κατά τη διάρκεια της εκδρομής θα επισκεφθείτε τον Κόρφο, το Λιακούδι και τη Νταιάνα. Η περιήγηση ολοκληρώνεται στην παραλία της Τρυπητής.

Οργανώστε το ταξίδι σας στο λεγόμενο “νησί της Καλυψώς” με το Selino Travel για ένα ανέμελο ταξίδι.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη μαγευτική φύση του νησιού!

Επικοινωνήστε μαζί μας και οργανώστε το ταξίδι σας στη Γαύδο εύκολα και γρήγορα!

-ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ COVID-19-

ΝΕΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΜΕ ΠΛΟΙΑ

Από τη Δευτέρα 05 Ιουλίου 2021 για την επιβίβαση των επιβατών στα πλοία, ισχύουν τα παρακάτω:

• Οι επιβάτες που μετακινούνται σε ακτοπλοϊκές συνδέσεις μεταξύ νήσων της ίδιας Περιφερειακής Ενότητας, οι οποίοι δύνανται να πραγματοποιούν τις μετακινήσεις τους και με διενέργεια αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test), είτε σε εβδομαδιαία βάση, σύμφωνα με τα γενικώς ισχύοντα, είτε εντός είκοσι τεσσάρων (24) ωρών πριν από την προγραμματισμένη ώρα ταξιδίου Οι ανήλικοι από δώδεκα (12) έως δεκαεπτά (17) ετών οι οποίοι δύνανται να πραγματοποιούν τις μετακινήσεις τους και με διενέργεια εβδομαδιαίου αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα ταξιδιού.

Διαδικασία επιβίβασης στα πλοία

Τονίζεται ότι η διαδικασία επιβίβασης στα πλοία θα πραγματοποιείται ως ακολούθως:

• Όλοι οι επιβάτες θα πρέπει να φέρουν και να επιδεικνύουν σε έγχαρτη ή ηλεκτρονική μορφή το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή τη βεβαίωση αρνητικής διάγνωσης του εργαστηριακού ελέγχου με τη μέθοδο PCR ή του ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου rapid test ή το πιστοποιητικό νόσησης, όπως εξάγονται με τη μορφή ψηφιακού ή εκτυπωμένου αντιγράφου από την πλατφόρμα gov.gr

• Δεκτές θα γίνονται επίσης οι βεβαιώσεις εμβολιασμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ψηφιακό πιστοποιητικό COVID) καθώς και τρίτων χωρών.

Μπορείτε να κατεβάσε ή να εκτυπώσετε το έγγραφο της δήλωσης αποτελέσματος self test για τον COVID-19 εδώ.

Gallery

Χάρτης

Περισσότερα Πακέτα Διακοπών

Κρατήσεις

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Εναλλακτικά, μπορείτε να μας καλέσετε στο +30-28230-42272 ή να μας στείλετε e-mail στο info@selinotravel.gr