Σχετικά με Εμάς

Η ιστορία μας

Η επιχείρησή μας δημιουργήθηκε και λειτουργεί από το 2001 έως τώρα, σχεδόν 20 χρόνια εμπειρίας και προσφοράς υπηρεσιών στον τουρισμό.

Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση που εδρεύει στην Παλαιόχωρα Χανίων ιδρύθηκε με μεράκι και αγάπη για το αντικείμενό μας.

Κύριος στόχος μας η άμεση και καλή εξυπηρέτηση των πελατών μας στην χαμηλότερη δυνατή τιμή ώστε αυτοί να φύγουν πλήρως ικανοποιημένοι.

Η επιχείρησή μας απευθύνεται σε κάθε επισκέπτη του τόπου μας και μέσα απ’ τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που διαθέτουμε να εξερευνήσει και να ανακαλύψει τις ομορφιές της περιοχής μας, του νομού μας και πέρα απ’ αυτόν, να περάσει υπέροχα τις διακοπές του και να μας αποχαιρετήσει ικανοποιημένος με αξέχαστες αναμνήσεις.

Επίσης για τον Έλληνα τουρίστα που ενδιαφέρεται να ταξιδέψει σε Ελλάδα ή Εξωτερικό έχουμε την δυνατότητα να τον καθοδηγήσουμε και να του προσφέρουμε σε όποιον προορισμό επιλέξει , μέσα από οργανωμένα πακέτα εκδρομών ή ως μεμονωμένος , σε κρατήσεις ξενοδοχείου, αεροπλάνου, πλοίου ή ότι άλλη πληροφορία χρειαστεί ώστε να έχει όμορφες διακοπές.

Η ικανοποίησή μας και η ανταμοιβή μας είναι το χαμόγελο και το ευχαριστώ του πελάτη μας για αυτό που του προσφέραμε και κάνουμε το αδύνατο δυνατό να το καταφέρουμε.

Η ικανοποίησή σας
είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας.

250+

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ

50

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

30

ΠΑΚΕΤΑ

20

ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ